Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Biológiából és magyar nyelvből...

Denerys kérdése:

Biológiából és magyar nyelvből tervezek emelt szinten érettségizni. Sokan mondják hogy ez túl sok. Sokat vállalok magamra. Ez igaz?

Figyelt kérdés
Nem vagyok zseni ez igaz viszont nagyon szorgalmas ..ezért gondolom megtudnám oldani a 2 emelt érettségit..de smot egyre többen mondják ez túl sok....lehet lekellene tennem az egyik emeltről?..nyilván ezt nekem kell érezni..de most én is elbizonytalanodtam....

2014. júl. 24. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt te tudod, mások ne bizonytalanítsanak el:)

majdnem 1 éved lesz felkészülni... simán lehetséges!

2014. júl. 24. 20:02
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm köszönöm ^^
2014. júl. 24. 20:12
 3/6 anonim válasza:
Valóban te érzed, hogy mennyit tudsz magadra vállalni, de azért gondold meg. Külön-külön is nagyon nehéz. Jobb ha az egyiket hagyod és a másikból jó eredményt érsz el, de ha mindkettőre akarsz koncentrálni lehet, hogy egymás rovására fognak menni. Ráadásul ott van a többi tantárgy is. Ám ezt tényleg saját magadnak kell eldönteni. A lényeg, hogy mérlegelj mielőtt döntesz.
2014. júl. 24. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
a biosz az átkozottul nehéz lesz. exem elég jól tudta és így is csak kettes lett meg neki. a magyarról nem tudok nyilatkozni, de jól fontold meg, hogy biztos bevállalod-e, mert nehéz az emelt akár még külön is
2014. júl. 24. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak abba gondolj bele, hogy az orvosisoknak például kötelezően előírt, hogy bioszból és kémia/fizikából emeltezzenek. Nekik nincs más választásuk.

Neked viszont van. Februárig még úgy is gondolkodhatsz, és ha úgy döntesz, hogy tudod vállalni, akkor nyugodtan kezdj bele a két emeltbe. De gondold át, hogy menni fog-e 40%-ra. És azért akkor az a plusz 100 pont nem olyan rossz dolog. :)

2014. júl. 24. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha elkezdenél már most készülni lassan és mikor február fele érsz elkezdesz előző éves érettségi feladatlapokat kitöltögetni?Úgy ellenőrizheted, hogy hol tart a tudásod akkor éppen és, hogy kb. elég lesz-e neked az plusz, amit rá tudsz még tenni májusig.Bár ez két teljesen különböző irány. Hova szeretnél tovább menni?
2014. júl. 25. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!