Pécsett keresnék továbbképzést, melyik intézményekben találhatom meg amit keresek? Bővebben lent! (SÜRGŐS)
Sziasztok!
20 éves vagyok és Pécsett szeretnék elvégezni egy okj-s tanfolyamot (1 vagy 2 éveset). Elsősorban az állategészségügyben szeretnék elhelyezkedni és ehhez kapcsoló tanfolyamokat keresnék. Lehetőleg ingyenesen vagy nem túl drágán!
Előre is köszönöm a segítséget! (:
"állategészségügyben szeretnék elhelyezkedni"
Ez pontosan mit jelent számodra?
1. Állategészségügy mint szakhatóság, a közigazgatás része és itt szeretnél dolgozni?
2. Vagy állatorvosi rendelőben szernél asszisztens lenni állatorvos mellett?
Első estben titkárnő/középfokú ügyintéző az a munkakör vagy pénzügyi ügyintéző amit betölthetsz, tehát ehhez szükséges okj képzést kell nézned, tulajdonképpen semmi köze a tanultaknak az állatorvosláshoz, bármelyik hivatalban hasonló munkát végeznek, csak az iratok tartalma más.
Második esetben az állatorvosi asszisztens okj megszűnt 2013-ban. (nyilván mert ilyenre nincs szükség mint önálló szakma, bárhogy is hadakozik ez ellen bárki) Csak valami hasonló szakma létezik Állattenyésztő és állategészségügyi technikus okj.
Köszönöm szépen! (:
Ez, hogy állategészségügyben szeretnék elhelyezkedni, nem foglal magába semmi konkrétumot. Igazából kíváncsi vagyok minden efféle lehetőségre. Nem szeretnék emberekkel foglalkozni, előzőleg idegenforgalmat tanultam és már a hideg kiráz az egésztől, viszont imádom az állatokat és amikor tudok segítek rajtuk, szóval tényleg mindenféle kategóriát elfogadok! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!