Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Segítség pótfelvételi előtt?...

Genspy kérdése:

Segítség pótfelvételi előtt? Kommunikáció és média? (Hosszú)

Figyelt kérdés

Februárban nem voltak továbbtanulási ambícióim, így nem adtam be a jelentkezést. Viszonylag elfogadható pontjaim lettek (400), így elgondolkodtam a felsőoktatáson. A kommunikáció mellett a jog van még talonban, de erről a szakról már rendesebben leinformálódtam. Azokat kérem, akik kommunikáció-média szakra járnak, vagy itt végeztek, hogy osszák meg tapasztalataikat. Melyik intézményre érdemes beadni, ahol tényleges tudást, és értékes diplomát kaphat az ember? (És nem büfészak.) Utólagosan annyit, hogy nem azért morfondírozok a szak mellett, mert azt hallottam vissza, hogy könnyű, vagy mert 3 év piálás/buli. 5 éve bűvészkedem, szeretem az előadóművészetet, néha a helyi TV-ben is előfordulok, ezen kívül nagyon szeretek írni. Minden elfogultság nélkül úgy érzem, hogy ebben az egyben vagyok az átlagnál kiemelkedőbb. Szóval, ha mégis ezt a szakot választom, mi lenne a legokosabb választás?

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. júl. 20. 15:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!