Kozmetikus vagy fodrász legyek? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Apukám aztmondta, hogy válság idején fodrászhoz még elmennek az emberek, mert az fontos és kozmetikushoz nem, így majd nem fogok tudni pénztkeresni. Szívesebben lennék kozmetikus, de hallottam olyanokat, hogy igénytelen menstruáló nőnek csinálj intímgyantát...megis csinálnám, de félek h hányingert kapnék és nem tudnám visszafolytani...akkor pedig felesleges lenne az egész addig tartó tanulásom, mert kirúgnának, és mehetnék mást tanulni...Kutyakozmetikus is szívesen lennék..mi a véleményetek?? mit tudnátok mondani a szakmákról ha esetleg benne dolgoztok? vagy nektek melyik a fontosabb ahova mindenképpen elmentek?előre is köszi a válaszokat! 18/L2010. jan. 9. 10:53
1/1 anonim válasza:
Szerintem kozmetikus mindig is kelleni fog. Az én arcbőröm nagyon rossz és kozmetikushoz kell járnom. De mellé nem ártana megtanulnod műkörmözni is, ami ma tök menő, így biztosan lesz munkád.
Az "igénytelen menstruáló nőnek csinálj intímgyantát" kijelentésre meg azt tudom mondani, hogy ha ilyennel talizol, akkor küld haza a nőt és közöld vele, hogy mensi után megfürödve jöjjön vissza. Ha meg nem jön szerintem nem vesztesz vele semmit csak a hányingert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!