Hova menjek továbbtanulni?

Figyelt kérdés
Most leszek nyolcadikos, de már gondolkozom azon hova tudnék menni. Nagyon szeretem a fizikát, matekot, kémiát és a csillagászatot. Az átlagom 4,-fölött szokott lenni, angolból és földrajzból vagyok rosszabb.

2014. júl. 19. 11:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha a matek fizika, lehet mérnöki szak, kémia miatt kémiaszak, vagy vegyészmérnök is lehet, vagy csak simán, vagy matek szak, vagy fizika szak. De szerintem az ember 8.-ig nyílván el tudja dönteni, hogy mit is szeret, de ténylegesen a gimiben jobban belelát már a dolgokban. Szerintem tanuld akkor a matekot meg a fizikát, menj verenyekre, és használd ki ezekből minden lehetőséget amit tudsz. Ami érdekel főleg az érettségi tantárgyakból próbálj meg jobb lenni, még gimi változhat nagyon sokat az elképzelésed.

De tényleg ha mindenképp valami ilyen természttudomány vonalra gondolsz, akkor versenyekre, felkészítőkre mindenképpen menj.

2014. júl. 19. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!