Ha véletlenül nem töltöttem fel az érettségi bizonyítvány másolatát, és 10. én lejárt a határidő, az gond?
Nem, nem gond, hogy is lenne az, a határidőt nem azért találták ki, hogy addig legyen kész, akkor küldöd be, amikor akarod...
Gondolom lehet valahol kérvényezni, hogy utólagosan is elfogadják.
Lehet kérvényezni de tavaly egy ismerősöm ugyanilyen okos volt, és azt mondták neki talán elbirálják.
Nos nem birálták el.
Általában nem foglalkoznak már azokkal akik 10-e után akarnak beküldeni ilyesmiket.
Lehet nem ártott volna kicsit figyelmesebbnek lenned hamár egyetemre/főiskolára akarsz menni.
Majd jövőre..
Miért is lettem lepontozva?
Talán fáj az igazság?
Hogy voltál képes elfelejteni?
Majd jelentkezz jövőre még egyszer
Pont az érettségit lehagytad -
Hát, pedig az kell, mert abból látható, hogy egyáltalán tettél érettségit
Az a lényeg az egészben
(pláne ha dupláznál)
Hogy az Istenbe lehet ilyet elfelejteni? xD
Az egyik legnagyobb esemény az életedben, ami befolyásolja az elkövetkező jó néhány éved, és elfelejted..:D Hihetetlen!
Hogy tudtad ezt elfelejteni? Én 10-én még vagy 20x leellenőriztem, hogy minden fent van-e, nehogy lemaradjon valami és kiessek a felvételi eljárásból.
Amúgy nem gond, van pótfelvételi eljárás is... Ha meg államira akartál bekerülni, akkor ott van a jövő évi felvételi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!