Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az emberi eroforrasok szakhoz...

Az emberi eroforrasok szakhoz nem kell matek?

Figyelt kérdés
Ugye az a szak a gazdasagtudomanyon belul van. Nagyon erdekel ez a szak, de a matek nem az erossegem. Viszont itt olvastam: [link] , hogy nem kell hozza matematika. Tobb idegen nyelven is tudok, ezert is ragaszkodok annyira ehhez a szakhoz. Esetleg valakinek tapasztalata, aki kevesbe volt jo matekbol es megis megprobalkozott ezzel a szakkal?

2014. júl. 16. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem elhiheted, hogy mindegyik gazdasagi szakhoz kell matek. Az mar mad kerdes, hogy az emberi eroforrasok inkabb humanosabb szak, de ettol fuggetlenul tobb feleven keresztul van matek.
2014. júl. 16. 16:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy kevesbe szinvonalas (tehat nem BCE) egyetemen is nagyon nehez matek van ebben a szakban? Ha rakapcsolnek szerintem tulelnem, csak az a gond, hogy nehezebben menne.
2014. júl. 16. 16:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Melyik intézményre gondolsz? Egyébként a matektól én nem félnék. Ha nem megy, akkor még mindig ott van a kulöntanár, mint lehetőség. Pesten meg vannak olyan magániskolák, ahol direkt a vizsgákra készítik fel a tanulókat. A múltkor láttam a Facebookos oldalukat.
2014. júl. 16. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!