Az emberi eroforrasok szakhoz nem kell matek?
Figyelt kérdés
Ugye az a szak a gazdasagtudomanyon belul van. Nagyon erdekel ez a szak, de a matek nem az erossegem. Viszont itt olvastam: [link] , hogy nem kell hozza matematika. Tobb idegen nyelven is tudok, ezert is ragaszkodok annyira ehhez a szakhoz. Esetleg valakinek tapasztalata, aki kevesbe volt jo matekbol es megis megprobalkozott ezzel a szakkal?2014. júl. 16. 16:25
1/3 anonim válasza:
Nekem elhiheted, hogy mindegyik gazdasagi szakhoz kell matek. Az mar mad kerdes, hogy az emberi eroforrasok inkabb humanosabb szak, de ettol fuggetlenul tobb feleven keresztul van matek.
2/3 A kérdező kommentje:
Egy kevesbe szinvonalas (tehat nem BCE) egyetemen is nagyon nehez matek van ebben a szakban? Ha rakapcsolnek szerintem tulelnem, csak az a gond, hogy nehezebben menne.
2014. júl. 16. 16:51
3/3 anonim válasza:
Melyik intézményre gondolsz? Egyébként a matektól én nem félnék. Ha nem megy, akkor még mindig ott van a kulöntanár, mint lehetőség. Pesten meg vannak olyan magániskolák, ahol direkt a vizsgákra készítik fel a tanulókat. A múltkor láttam a Facebookos oldalukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!