Alacsony az egy főre jutó jövedelem a családomban, de az egyetem oldalán azt írják hogy a munkáltatói keresetigazolást nem fogadják el. Miért?
21-31. oldalig fel van sorolva 11-féle jogviszony, ahonnan a szüleid jövedelme származik. Ki kell választani, melyik státuszban vannak a 11 közül, és az oda írt igazolást kell beszerezni. Nem otthon kell meglenni, hanem elmenni abba a hivatalba, amit írt a koli tájékoztatója, és onnan, erre a célra kikérni.
Teccik érteni?:)
Egyébként értem, elolvastam figyelmesen a dolgokat! :)
És még én akarok menni egyetemre..(:D) Legalább öniróniám.. az van.
Bejelentve dolgozik, nem? Akkor szépen fogod magad, iratsz a szüleiddel meghatalmazást, és elmész a NAV kirendeltségébe, és kérsz egy-egy jövedelemigazolást az előző évről.
Mi nem világos ezen?
Igen, én is erre gondoltam. De nem a munkáltató készíti neki az adóbevallást, hanem magának, vagy mi.
Egyébként, ha rájuk bízom, akkor se leszek előrébb(valaki írta, hogy mutassam meg nekik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!