Mennyire valószínű, hogy az orvosikon nem emelkednek a ponthatárok, hanem marad kb a tavalyi?
Nem baj, aranyos volt nagyon a kommented:))
GRAT Szegeden nagyon jó lesz neked hidd el.
"Úristen de gyökér vagyok, nem láttam hogy ez a saját kérdésem volt XDDD"
Istenem, kikből lesznek a jövő orvosai. :D
Minőségvédelem, mi? Ennyit ért? :D XD ((:
A 2014-es ÁOK ponthatárok emelkedésének a minőségvédelemhez csak SZTE-n volt köze, többi egyetemen nem. A statisztikák alapján látszik hogy DE SE néhány helye azért maradt üres mart akkor már lényegesen több embert kellett volna felvenni mint a keretszám, és ugye a szabályok alapján az azonos ponttal rendelkezőket mindet fel kell venni vagy senkit a ponthatáron. Ha túl sok az egyforma a ponthatár alján kit fel kén venni ha 1 árva ponttal kevesebb a ponthatár, akkor inkább egy ponttal fentebbre teszik a ponthatárt. SZTE egyértelműen valószínű minőséget védett..bár szerintem hülyeség..nem hiszem hogy annyival rosszabb képességű lenne az akinek nincs csak pl. 400 pontja, mint akinek 407 pontja van..
DE 3 hely maradt üres
SE 5 hely maradt üres
SZTE 23 hely maradt üres
PTE 0 hely marad üres, illetve + 2 főt vettek fel mint a meghirdetett keretszám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!