Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek a nemzetközi...

Mi a véleményetek a nemzetközi tanulmányok szakról?

Figyelt kérdés
Nem igazán tudom eldönteni, merre menjek tovább a közgáz középsuliból. A közgázba nem szeretnék túlságosan belefolyni, mert bár szeretem, azért a nehezebb részeknél már most is voltak problémáim. Szeretek nyelveket tanulni, de inkább egyes szakterületek idegen nyelven való tanulása és az idegen kultúra érdekel, nem az idegennyelvű irodalom. A nemzetközi tanulmányok nagyon tetszene, de kérdés, hogy egész pontosan mi a célja és milyen elhelyezkedési lehetőségeim lennének. Van, aki ilyet végzett? Tapasztalatok?
2010. jan. 8. 10:50
 1/3 anonim ***** válasza:

érdekes a szak,sokrétű.

de elhelyezkedni sajna nem tudsz vele,max.ismerős segítségével..

másoddiplomának jó lehet,elsőnek semmiképp...

2010. jan. 8. 11:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban jársz a nemzetközi gazdálkodással. Én is arra jelentkeztem :) a wsuf-re.
2010. jan. 8. 11:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Én felveszem most második szaknak, de inkább csak így a magam szórakoztatására, nem akarok vele semmit. Nálunk (jogon) majdnem mindenki politológiát vesz fel második szaknak, de az engem nem érdekel, úgyhogy maradt ez. Úgy vagyok vele, hogy még egy papír és mivel 2 nyelvvizsga kell a diplomához, még a német tanulásra is lesz motivációm.
2010. jan. 8. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!