Létezik ilyen "szak" Magyarországon? Ha igen, mi a pontos megnevezése?
A megújuló energiaforrás rettentően érdekel. Gondolok itt a nap, víz szél - energiákra stb. Ez az Alternatív energiaforrás érdekes, és régóta kutatok ez ügyben itt az interneten, hogy melyik iskolában tudnám ezt tanulni. Vagy nagyon rosszul keresek, vagy valóban nincs magyarországon "ezzel" foglalkozó szak. Akár külföldön való tanulás is érdekel, de már annak is örülnék ha valaki elmondaná, hogyan és milyen néven keressek rá a neten. Illetve aki ezt tanulja vagy tanulta, nagyon örülnék ha a tapasztalatairól mesélne.
Egyébként, még csak most fogok 11. osztályba menni és németül meg angolul beszélek, ha ez fontos lenne, természetesen a felsőoktatás érdekelne.
Remélem tudtok nekem segíteni, de előre is köszönöm!

De pontosan mivel akarsz evvel kapcsolatban foglalkozni?
a műszaki részével vagy a politikájával, vagy a kereskedelmével...stb.?

Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
Közben megtaláltam a megoldást, vagyis ez is az egyike, a megoldásoknak. Villamosmérnökire kell mennem, és ott felvehetem ezt a tantárgyat, és csak késöbb külföldön tudok mesterszakon mélyebben tanulni erről.
Igazából, inkább a tervezésével, (értem itt azt, hogy én "mondom meg hova érdemes, mennyit rakni") vagy valami ilyesmi. De ha már ezzel foglalkozom akkor már az is jó, hisz már azt csinálom ami érdekel.:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!