Mit kellene tanulnom? Szivesen alkotok, dolgozok a ket kezzemel. Milyen ketkezi munkat erdemes tanulni? 19/l
Egy ev kihagyassal szeptembertol mennek egyetemre. De nem tudom, mit tanulnek. Nagyon szivesen dolgozok a kezeimmel, jo a kezugyessegem is. Lehetseges lenne, hogy nem "elmeletet" tamulok, hanem vmi "szakmafeleseget"? Ami mellett persze sok az elmelet, de joval tobbet hasznaljuk a kezunket. Es jo lenne, ha el lehetne vele helyezkedni.
Tudtok segiteni? Van ilyen szak? Ha igen, mik?
Főiskola, egyetem= elmélet
Nem kell mindenkinek egyetemre járnia. Lehet, hogy mostanság ez a "menő", de nem muszáj. (Én is fősulis vagyok, félreértés ne essék). Lehet szakmát tanulni is.
Pl. fogtechnikushoz mit szólnál? Vagy grafikus, vagy bőrműves, vagy ötvös, vagy üvegműves, üvegfestő (ez pl. egészen érdekesen hangzik). Szóval nem minden a diploma.
Ezekkel is kitűnően el lehet helyezkedni.
Pl. ötvös szakmával még ékszerkészítő is lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!