És ha lakberendező szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 20:11
1/8 anonim válasza:
Akkor legyél... -.- (legalább kérdést tudjunk már értelmesen feltenni)
2/8 A kérdező kommentje:
de nem baj h az előző kérdésem ha óvónő akarok lenni álltalános után hova menjek és azért írtam h és ha lakberendező akkor hova menjek továbbtanulni álltalános után te gyökszi!!!
2010. jan. 8. 08:46
3/8 anonim válasza:
már megbocsáss de ezzel a stílussal inkább egyik se legyél..
egyébként meg nincs meg sehol h a kérdésed előtt te már kérdeztél,ezt senki nem tudja összekapcsolt kérdésként látni
4/8 A kérdező kommentje:
Jajj te meg mi akarsz lenni baszod kritikus?
2010. febr. 7. 00:02
6/8 anonim válasza:
töled aztán senki sem fog kérni9 ház tervet, nagyon csúnyán beszélsz, és szerintem nem lehetsz több tíz évesnél. azért visszavehetnél egy kicsit, mi nem tudhattuk, hogy te már feltettél egy kérdédt, mert az oldal névtelen, kettö percenként minimum 10 kérdés érkezik...
7/8 anonim válasza:
Úristen. 8 éves kiscsaj, aki azt hiszi menő attól, hogy mindenkit le gyöksziz....
8/8 anonim válasza:
No mivan, engem nem bunkózol le??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!