Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Óbudai Egyetem vagy Szent...

Óbudai Egyetem vagy Szent István Egyetem (Bp. )? Gazdálkodási és menedzsment szak

Figyelt kérdés

Melyik egyetem a jobb?

Előnyök - hátrányok?

Tesinél a 2 közül melyik egyetemen lehet választani sportokat(pl röplabda, ping-pong stb.)? Vagy csak olyan sportolásra van lehetőség, mint egy középiskolai tesi órán?

Illetve a gólyatábor, a társaság melyik egyetemen jobb?

Akármilyen véleményt, tapasztalatot szívesen fogadok!

2014. júl. 9. 11:03
 1/1 anonim ***** válasza:

A Szent István Egyetem egy rangos elit egyetem, kutató karokkal, kutatócsoportokkal, sok külföldi vendégprofesszorral és sok külföldi hallgatóval a világ minden tájáról. Egy SZIE-n szerzett diploma rangot ad, kapcsolatokkal jár együtt és nem utolsósorban valódi tudást jelent.

Az Óbudai Egyetem, névleg egyetem, de valójában gyengécske műszaki főiskolák konglomerátuma, amely azért tudja magát egyetemnek hívni, mert egyetlen kara képes volt doktori iskolát indítani (informatikából), az összes többinek a minőségéről ez persze nem árul el semmit.

Nos, a tesióra nem a leglényegesebb dolog egy egyetem életében, de mindkét helyen azt jelenti, hogy egy meghatározott időkeretben, többféle dologból választva ingyen sportolhatsz. A gólyatábor évről évre változik mindenhol, hiszen ez mindig attól függ milyen emberek jönnek össze.

Szerintem látogasd meg a két intézményt személyesen, beszélgess a hallgatókkal és oda menj amelyik szimpatikusabb neked. Mindenesetre, ha ha később akarsz kezdeni valamit a diplomáddal, akkor jobb ha komolyabb egyetemet választasz és nem egy megélhetési főiskolát.

2014. júl. 11. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!