Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségire mennyi idő alatt...

Érettségire mennyi idő alatt lehet felkészülni? 3as szintre kb

Figyelt kérdés
Igazából nemvagoyk túl jó tanuló semmit nemtudok,de pl ha 2 honapon át napi 3 orát tanulok az elég lesz valamire?Ugye van 4 kötelező és egy választott tantárgy:S
2010. jan. 6. 23:26
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
3-ashoz nem kell készülni. Komolyan mondom. Nézz át pár régi vizsgasort és te is meglátod, ahogy a 3-as szint az nevetségesen alacsony:)
2010. jan. 7. 01:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk ha szóbelin kuhúzom a vörösmartit pl akkor róla semmit nemtudnék mondani:S
2010. jan. 7. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Ez nem igaz. Az érettségi egy vicc.

Irodalomból kapsz egy könyvet.Én úgy kaptam 4-est, hogy ott helyben olvastam el a 3 könyvet (nem voltak hosszúak 10-15 oldal), amíg a másik felelt. Ha a kezedbe adnak egy Vörösmarty verset, csak ki tudod szűrni, hogy mire gondolhatott a költő. Olvasd át az életrajzot, hogy tudd, ki mit írt (ez napi 10-15 perc max) és ki kibe volt szerelmes.

Töriből kapsz térképet, HÁTUL KRONOLÓGIAI TÁBLÁZAT, tessék azt használni, semmilyen évszámot nem kell megtanulni, ott van minden! :) Meg kapsz egy szöveget is, azt elolvasod,megérted és visszamondod. És ennyi az érettségi.

Még van az idegennyelv,a választott és a nyelvtan. Nah én nyelvtanra készültem a legtöbbet, pedig az kb. 2 perc, csak nem voltak jók a tételek.

Ne magolj, hanem értsd meg az anyagot és még 3-asnál jobbat is kaphatsz.:)

Hajrá-hajrá!:))

2010. jan. 7. 11:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Írásbelire nem igazán kell tanulni. Mindenből tanuld meg a szóbeli tételeket, az a fontosabb dolgokat úgy is lefedi. Az meg ugye tárgyanként 20 tétel...oszd be:) 2 hónap alatt teljesen simán meg lehet tanulni:D
2010. jan. 7. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Egy verset 4 év után csak letudsz elemezni...
2010. jan. 7. 13:13
 6/7 anonim válasza:
100%
Én a 4-es szinthez 3 napot tanultam. És lazán meglett... Úgyhogy nem nagy dolog!
2010. jan. 7. 14:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat,ugye a nagybaj,hogy az eszem máshol jár:D(Csajok,autózás,kondi,bulizás).

A tanulásra meg nincs időm:DSe erőm.Most is ha ezt leirtam megyek eddzeni:SDe a kettees akkor mindenképp meglessz:DAkkor az nyugtató.

2010. jan. 7. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!