Milyen állatokkal foglalkozo szakmák vannak?
Figyelt kérdés
Nagyon jól értek az állatokhoz konkréten ügy táncolnak ahogy én fügyülök és szeretnék velük foglalkozniis de sajnos nem tudom hogy milyen szakmák vannak és sajnos fogy az idöm hamarosan el kell döntenem hova akkarok menni tovább tanulni, a szüleim az állatorvosira gondoltak de félek hogy nem vesznek felés be akkarom magam biztositani2014. júl. 5. 21:17
2/7 anonim válasza:
Hát állat gondozó az állatkertben vagy menhelyen nem keresnek sokat DE megélnek belöle :) gondold át nem rossz melo :D
3/7 anonim válasza:
Előző a szakma és a munkakör fogalmát kevered. Akkor is ha viccnek szántad is a válaszodat.
Állattenyésztő mérnök,vadgazda mérnök, lótenyésztő, lovassport szervező agrármérnöki,
6/7 nádas viktorja válasza:
Kutyakozmetikus,állatkert gondozó,kutyakiképző,tenyésztő,állatbolt,menhely,lovarda,állatorvos,állatgondozó
7/7 anonim válasza:
állatbolt,lovarda ezeket h tudom megtanulni??? Taníts mester.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!