ÁOK után mennyire tudok molekuláris bionikával foglalkozni?
Engem is érdekelne, de amennyire tudom mivel ez még nem olyan kiforrott szak sokan tanítani, programozni mennek el a BSC-s diplomával ahogy hallottam, MSC-vel pedig kutatni, PHD-zni, ide pedig lehet orvosis diplomával is jelentkezni, illetve vannak közös projectek SOTE-PPKE-vel.
Egy orvostan hallgató (SOTE)
Szia
SE ÁOK-soknak van lehetőségük egy Pázmány ITK-s modult elvégezni ami válogaott tantárgyak a Bionika BSc képzésről (matek, méréstechnika, programozás...),
MSc esetén 2 lehetőség van, ha a mérnöki volana érdekel a bionikának (ultrahang, elektrofiziológia, fMRI...) akkor mindenképp érdemes elvégezni az Info-bionika MSc képzést,
ha a molekulásris biológia, génsebészet, gyógyszertervezés, bioinformatika, genomika érdekel akkor az Orvosi biotech MSc-t javaslom, itt az elején sok sok térgyat el tudsz fogadni (biokémia, élettan..) ill. ezen a képzésen 3-4 tantárgy kivételével mind SOTÉs professzorok tartják így ezeket a tantárgyakat szerintem ezt ÁOK-sként is feltudod venni választhatóként. (A porgramozást alapképzésben oktatják ugyhogy neked még azt is pluszban el kell végezned! ráadásul azt nem lehet - szerintem - könyvből jól megtanulni, legalább is az alapokat)
melyik szak/szakirány érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!