Ha túlságosan bezárkózott vagyok akkor nem való nekem a pincér, hajópincér tanfolyam?
Igazából eléggé bezárkózott típus vagyok, eléggé ellene vagyok a mai rohanó világnak, nem vagyok egy "bűbáj", és nem is szeretem a milliomos réteget, mert a legtöbbjük eléggé lenézőek. Sőt olyan helyeken, mint pl Árkád, már általában be sem megyek, mert nem bírom elviselni már az emberek létét sem, mert mindenhol az megy ki hogy néz ki, mit vesz fel, a másik becsmérlése
Egyedül a külsőm ami felhozható pozitívumnak mert magas vagyok és jó a kiállásom.
Viszont ezekkel a belső tulajdonságokkal hagyjam szerintetek ezt a szakmát, mert nem tudom képes lennék-e megváltozni, mert mindig ilyen voltam.
Viszont a magas fizetés vonz
21F
Ez a meghatározás olyan, mintha rámondjuk az utcán közlekedőkre, hogy Ők homo sapiensek.
Végülis most mit mondjak... lényegében a mai világban az van, hogy ha "nincs diplomád? Jó, ennyit érsz, irány a sor a gyárban, ha már nem tudtál elvégezni egy egyetemet"
Sokat gondolkodva, kihagyom a hajózást. Persze meglehetne szedni magam, 10 éven belül szép kis vagyont lehet összeszedni, de nem hiszem, hogy utána már egy megkeseredett embert boldogítana az xy millió. bezárva egy kabinba éjszaka, napi 12-13 óra megállás nélküli gürizés.
Elvégzem a kereskedői tanfolyamot is az eladói mellé, és folytatom a friss vállalkozásomat, és képzem magam, kihagyom az alkalmazotti munkakört!
Az pedig nem a mai világban, hanem inkább Magyarországon van, sőt még diplomával sem biztos, hogy többet érsz egy 8 általánossal rendelkező embernél (legalábbis gyakorlatban).
Ha van ilyen opciód akkor miért gondolkodtál el rajta? Én azt hittem, hogy munkanélküliként egy eladói szakmával tengődsz.
Azért mert keveset kerestem vele eddig. Igaz csak fél éve indítgatom több szálon is.
Ezért tűnt jónak ez a szakma, mert gyorsan megszedheti magát az ember.
Irigylem azokat az embereket, akik kikapcsolják az agyukat, és boldogan megvannak egy audi-s sormunkával, vagy hasonlóval...
OK, köszönöm az eddigi válaszokat. Kicsit ingerült voltam, de ami a szívemen, az a számon. Bocs... Természetesen a véleményem még erről a szakmáról továbbra is ez, de sok sikert kívánok azoknak akik ezt űzik, és sok dellát :D
Én átértékelve, átgondolva, nem menne, így jeleztem is a tanfolyamnak, hogy még sem tartok igényt a képzésre, mert már be adtam meggondolatlanul egy érdeklődő űrlapot, igaz ez nem konkrét jelentkezés volt...
Értelemszerűen, ilyen felfogással, mint nekem van, ilyen szakmára nem lehet elmenni, de most már beláttam. ide olyan ember kell, aki nem filózik azon ki milyen körökben mozog, kit kell kiszolgálnia, birja a strapát, pozitív, életvidám ember valamilyen szinten. Jó pofát vág mindenkinek, akármilyen bunkó az ügyfél. Ehhez a szakmához ez kell, ami nekem nincs meg. Sajnos ez van
További szép estét és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!