Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha már nem vagyok középiskolás...

Ha már nem vagyok középiskolás, történelemből emeltszintű érettségire jelentkezhetek az októberire?

Figyelt kérdés
Úgytudom, hogy középiskolások már nem jelentkezhetnek előrehozottra, de én már nem vagyok az, most érettségiztem, de gondolkozok emelten. Ha lehet októberbe, akkor tudtok olyan könyveket ajánlani,amiből fel lehet készülni? (a középszintüm egyébként 5-ös lett 85%)

2014. jún. 29. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Könyvet nem tudok, biztos, hogy rengeteg felkészítő könyvet lehet kapni, de jelentkezhetsz kormányhivatalbn szintemelőre szeptember 5-ig.
2014. jún. 29. 10:56
 2/7 anonim ***** válasza:

én a száray féle tankönyvekből készültem fel + azoknak a munkafüzetei + érettségi feladatok.

80%-os lett.

Nem hirdetés! tényleg! De ha gondolod nekem már nincs szükségem rájuk oda adnám olcsón.

2014. jún. 29. 11:03
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem is a száray-féléből készülj, mert mindent abból szednek

a források is benne vannak, meg az ábrák is

2014. jún. 29. 12:14
 4/7 A kérdező kommentje:
De az nem csak középszintre elég?
2014. jún. 29. 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Most mondtam hogy 80%-ot irtam. Egyedül készültem fel, akkor szerinted csak középre elég? :)

ha rendesen megtanulod akkor nem, nem csak középre elég.

2014. jún. 29. 13:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat. Ismerősömnek van olyan könyve szerintem, akkor elkérem tőle. Csak gondoltam emelt szintűre van speciális felkészítőkönyv, de ezek szerint tévedtem. Diákkapun találtam érettségi témaköröket, ott leírják, hogy mi az, amit emelten tudni kell, és milyen formában.
2014. jún. 29. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:
2014. jún. 29. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!