Van valaki, aki ELTE matek alapszakról Corvinus vezetés és szervezés/logisztika mesterre ment?
Idézem:
"Egyéb meghatározott kreditek teljesítésével figyelembe vehető szakok: minden más"
Hm,AZOK KÖZÜL, AMI FEL VAN SOROLVA.
De, már említettem, hogy most túlterhelt az oldal.
Te tényleg ennyire értetlen vagy?
A teljes kreditértéken való beszámítás azt jelenti, hogy a meghatározott oklevéllel rendelkező jelentkezők kreditelismerési eljárás nélkül felvehetők a mesterszakra. Az oklevelükben szereplő kreditmennyiség teljes mértékben feltétel nélkül figyelembe vehető a mesterképzésre történő felvételi esetén. (Szolgáltatásunkban ezt jelzi a zöld színű nyíl.)
Kreditelismerésre akkor van szükség, ha a jelentkező nem teljes kreditértékű oklevéllel rendelkezik, hanem olyan szakon végzett, amely csak további kreditek teljesítésével számíthatók be az adott mesterképzés felvételi eljárásában. (Szolgáltatásunkban ezt jelzi a narancs színű, szaggatott nyíl.)
1. Nem ez volt a kérdésem.
2. Itt van előttem a kreditelismerési lap, amiben egyértelműen le van írva, hogy mindegy milyen alapszakról mész.
3. Az educatio kiállításon is ezt mondták.
Nem tudom, hogy miért gondolod magad ennyire okosnak. Hidd el, utána néztem a dolognak. Csak azt szerettem volna tudni, hogy melyek azok az eltés tárgyak melyeket a gyakorlatban is elfogadnak. Szóval köszönöm szépen a segítséged. És egy jó tanács: mielőtt kioktatsz valakit, nézz utána a dolgoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!