Van valamilyen módszer (Iskola) arra, hogy 1-2 év alatt diplomát lehessen szerezni?
Erre vannak a levelezőn végezhető szakok. Havi párszor kell csak megjelenni az adott iskolában.
De ha alapból úgy állsz hozzá, hogy nem lesz erőd hozzá, akkor felesleges megpróbálnod is.
A pénzre meg ott az állami, ott nem kell fizetned.
Én is dolgozom és most fogom elkezdeni az egyetemet levelezőn. Államin nem kell rá pénzt áldozni, nem is lenne rá pénzem :)
De én is azt tudom mondani, hogy ha már most tudod, hogy nem lesz erőd akkor neki se vágj. Én most úgy érzem,hogy nagyon akarom és nagyon szeretnék tanulni.
24N
Utolsónak:
De, sejtettem, hogy kapni fogok ilyen válaszokat is... nem mondtam, hogy csak egy darab papír, de ebben az országban sokra nem mész vele (hacsak nincs mellette egy eléggé húzós protekciód)... ismerősömmel egyszerre kezdtünk melót keresni, én OKJ végzettséggel, ő diplomával... gondolom kitalálod... ő túlképzett volt, nekem pedig kevés volt az az egy papír... az, hogy ki mit tud valójában, az persze nem érdekelt senkit... aztán ő bekerült egy céghez, ahhol hamar rájöttek, hogy szép és jó a diplomája meg a tudása, csak a gyakorlata 0... most jelenleg én egy irodában melózom, ő pedig egy építkezésen segédmunkásként és még csak nem is 100%-ig tisztán... szóval ér valamit a diploma, csak nem itthon és én ezért nem tudom annyira értékelni... bár tisztelet annak, aki kibírja azt a X évet a sok szivatás és szar oktatási rendszer mellet... annak pacsi!;):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!