A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem (NEMZETBIZTONSÁGI ALAPSZAK) -ra szeretnék jelentkezni. Mik az alapkövetelmények?
-2 évem van még a döntésig,hogy hova megyek tovább.
-Szintén két éve Krav Magázom(küzdősport)
-Történelemből jeles vagyok
-Angolból felsőfokú vizsgám van
-Németből középfokú
-Többi tantárgy 3,4 inkább 4
-Asztmás vagyok (még kinőhetem)
Elnézést a helyesírási hibákért.16/F
Igen és hivatásos tiszti beosztáshoz meg mehetsz ha lesz diplomád.
A tesi órák minden szakon a ZMNE-n keményebbek mint máshol, azért nem olyan kemény a kiképzés mint a katonáknak, de kell teljesíteni :)
A követelményeket nem tudom, mondjuk ha mész nyílt napra jövőre, akkor meg tudod kérdezni hogy pl kizáró ok e az asztma
MI6-hez csak angol állampolgárok mehetnek, itt egy 3 oldalas cikk érdekességképpen: [link]
:D
Nem biztos, hogy jobb az esély a bejutásra, viszont jobb munkákat kapsz, mivel több dologhoz ért egy diplomás ember és a fizetés is magasabb diplomával.. (tisztelet a kivétenek mert ugye a tanárok majdnem minimálbérért dolgoznak)
Nah meg fel van sorolva néhány terület, hogy honnan várnak jelentkezőket pl pénzügy, RTF, bölcsészszakosok stb..
Meg ha ilyesmi az érdeklődésed az RTF-nek pl a bűnügyi igazgatási szakát is ajánlom, de sztem a ZMNE jobb ár csak azért is mert egyetem :P
Esetleg valaki közületek nem volt kém?:)
Érdekelne egy igazi kém tanácsa is.
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitok és köszönöm,hogy visszaadtátok a reményem.
Jah és a vegyészet nagyon érdekes is :) Már akinek megy a kémia :D Úgy tudom BME-n jó a vegyész képzés..
Nyelvekkel kapcsolatban meg én azt mondom, hogy egy nyelvre koncentrálj egyszerre, de arra intenzíven, nekem legalábbis így hatékonyabb volt, tapasztalatból mondom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!