Szerkezetek (mint pl egy VGA kapcsoló doboz) gyártásához milyen szakirányú tudás kell?
Figyelt kérdés
Mindig is érdekeltek az ilyen elektronikai dolgok, habár ezek nem teljesen elektronikai dolgok, elvégre nem áram megy át a vezetékeken, pl egy jack kábelen, hanem inkább adat. Mondjuk elképzelni nem tudom, hogy miféle adat lehet az vagy hogy kell olyat összeállítani.
Miféle szaktudás kell pl egy ilyen elkészítéséhez? [link]
vagy pl egy ilyenhez: [link]
Most ha elvágok egy jack kábelt, azt szerintem még én is össze tudom forrasztani és hú de jó, na de vajon egy HDMI kábellel is megtudnám ezt? Vagy egy ilyen kapcsolót nehéz csinálni, és sok tanulás kell hozzá?
Csak a szakirány nevére lennék kíváncsi, és hogy ilyen dolgokat nehéz-e csinálni. Köszi!
2014. jún. 25. 18:25
1/2 A kérdező kommentje:
valamint egy ilyen HDMI elosztó mennyiben másabb, mint egy VGA pl? Mert tudom, hogy a VGA analóg, és ez pedig digitális, de nem vagyok tisztában nagyon a két dolog különbözőségével :/ Talán mintha az analóg olyan jel lenne, amit bármeddig lehet osztani, a jel nem fog gyengülni? Vagy ilyesmi :/ Buta vagyok, világosítsatok fel kérlek :D
2014. jún. 25. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!