Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan léphetek egy osztályt?

Hogyan léphetek egy osztályt?

Figyelt kérdés
Szeretnék átlépni egy osztályt és a nyolcadikba kerülni(hetedikes vagyok) mert ott több barátom is van, meg itt mindenki "cikiz":// Ha ez SEHOGYAN sem megoldható vagy egy személy szerint nem, akkor légyszi csak írja azt hogy nem lehet és ne kezdjen el így "pampogni". A válaszokat előre is köszönöm!:)

2014. jún. 23. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Sehogyan.
2014. jún. 23. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem már késő, meg Magyarországon nem nagyon alkalmazzák az osztályugrást, de ha leteszed az adott év követelményeinek megfelelő összes tantárgyból a vizsgát akkor megengedheti az igazgató. Csakhogy az így nyárra túl sok tanulnivaló lenne szerintem, na meg neked külön nem fognak megrendezni egy egész vizsgáztatást, szóval ha még most igényelnéd, akkor valószínűleg a pótvizsgákon kerülne sor rá, de ahhoz az egész nyarad elmenne az állandó tanulással.
2014. jún. 23. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy megoldás lehet, hogy magántanuló leszel, és egy év alatt megcsinálod a 7. meg 8. követelményeit és a barátaiddal mehetsz középiskolába.
2014. jún. 23. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!