Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Angol-magyar tanári mesterre...

Angol-magyar tanári mesterre jelentkeztem a Debreceni Egyetemen. Létezik, hogy mindössze 5 embert vesznek fel?

Figyelt kérdés

A felvi.hu-n találtam ezt az infót: tanári [5 félév [angoltanár]]

Képz. szint: Mesterképzés

Munkarend.: Nappali

Fin. forma: Állami ösztöndíjas

Képzési idő (félév): 5

Önköltség (félév): támogatott

A szakra a kapacitás a következő finanszirozási formával együttesen van megadva: önköltséges

Kapacitás: 1 < 5

2014. jún. 22. 13:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Elhiszem neked, hogy angol-magyarra jelentkeztél, csak nem értem. Hogy kell jelentkezni a te esetedben, mert a felvin a szakok listájában csak egy szakot látom, hogy kerül mellé a magyar?

Másik meg persze mindenkinek kívánom h sikerüljön amit eltervezett, de ilyen pici létszámú szaknál a statisztika nem mondhat semmit. Teljes lutri a te esetedben..meglátjuk 24-én este..én is várom már.

2014. júl. 14. 19:56
 12/14 A kérdező kommentje:
a felvi.hu-n meg kellett adnom az angol mellé a második tanári szakképzettséget... és mivel mindkét szakra külön kell felvételt nyernem, így nem párban, hanem külön állnak a szakok..
2014. júl. 14. 20:29
 13/14 A kérdező kommentje:
sikerült, köszönöm mindenkinek:)
2014. júl. 24. 21:15
 14/14 anonim ***** válasza:
GRAT sok sikert az egyetemhez
2014. júl. 24. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!