Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gzadaságinformatikus szakról...

Gzadaságinformatikus szakról vélemény, tapasztalat?

Figyelt kérdés
Pár hét és lejár a felvételi határidő és még fogalmam sincs, hol tanuljak tovább... Leginkább a gazdálkodási és menedzsment szak érdekel, de a ponthatár elég magas. A gazdaságinformatika(PTE-TTK) is elég csábító, de nem tudom, elegendő, ha "csak" középszinten érettségizem informatikából? Olvastam pár oldalon, hogy a középiskolai informatika tudás oda vajmi kevés....
2010. jan. 3. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nem is érettségiztem infóból úgy mentem oda... és igen, csak úgy lestem infóból, hogy mivan:D

Amúgy piacképes tudást ad, még alapszakkal is megvan az esélyed az elhelyezkedésre, de az infó és a matek eléggé húzós. Én emelt matekkal mentem oda, mindig is jó voltam belőle, de itt azért van egy-kér brutál témakör. De ha érted ezt az egész gazdinfót akkor menni fog, sokan végezték már el:)

2010. jan. 3. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha te is úgy szeretnél odamenni, hogy GAZDASÁGinformatika, akkor elkeserítelek ez gazdaságINFORMATIKA szóval a legnagyobb szopatás ez a szak. Alapból ugyanazok az óráid megvannak, mint a PTI-seknek pl és arra jönnek rá még a gazdasági órák, nem vmi jó.
2010. jan. 4. 13:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Már sikeresen elálltam ettől a szaktól....
2010. jan. 6. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!