Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyi a ponthatár? (többi lent)

Mennyi a ponthatár? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nagyon sok féle képpen beírtam a keresőbe, hogy Baján az Eötvös József Főiskolára államira mennyi a ponthatár, de nem találom! Valaki tudna segíteni?
2014. jún. 17. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

2013. szeptemberi ponthatárok.

(bár a megfogalmazásodból úgy jön le, mintha az idei ponthatárokat akarnád tudni - az majd csak július vége felé lesz szintén felvi.hu-n)

2014. jún. 17. 22:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Melyik kar, milyen szak, milyen finanszírozási forma?

Csak ez elmúlt évek ponthatárait tudod megnézni az alábbi linken.

[link]

Az idei aktuális ponthatár húzás július 24-én este 8-kor hozzák nyilvánosságra. A ponthatárok évenként változnak, a jelentkezők érettségi eredményei és a férőhelyek számának függvényében. Max valószínűsíteni tudod hogy van e elég pontod, de biztosat nem lehet előre tudni.

2014. jún. 17. 22:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Az előző évieket sem találtam, de köszönöm a linkeket!

Ó, mekkora hülye vagyok. Elfelejtettem leírni, az NKT érdekel, azon belül is az óvodapedagógia.

Köszönöm szépen! :)

2014. jún. 17. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!