Hogyan lehet beiratkozni levelezős képzésre? Hogy működik? Hányan vannak? Pszichológiára mennék, Szegedre. De más város is szóbajöhet.
Vajdaságban most fejezem a hungarológia szakot, itt szeretném megszerezni a mesterdiplomát is. Gondoltam rá, hogy Magyarországon végezzem a mesterit, de nagyon zűrzavaros lenne és végülis hiába kérdezősködtem, senki nem tudta megmondani, hogy akkor hogy lenne lehetséges a jelentkezés. De nem is baj. Mivel a párom ott él, én is oda szeretnék költözni. Viszont levelezősön szeretném befejezni a pszichológiát is, hogy jobb tanárrá váljak, ha esetleg akad munka(bár Dunát lehet rekeszteni belőlük, de mégse ülhettem a babérjaimon érettségi után). Előre is köszönöm a válaszokat! :)
24L
Szia!
A felvi.hu honlapon minden információt megtalálsz a felvételizéssel kapcsolatban, elég érthetően össze van foglalva minden, határidőkkel együtt. Beiratkozni úgy lehet, hogyha felvételt nyersz, ehhez először be kell adni a jelentkezést. Ez kényelmes, ugyanis a felvi.hu-n keresztül elérhető elektronikus felületen meg tudod tenni. Ha elegendő pontod van (a felvételi pontszámítását is megtalálod a honlapon leírva), eléred az adott ponthatárt, akkor felvesznek az adott szakra. Ha bármilyen konkrét kérdésed van ezzel kapcsolatban, vagy nem tudsz eligazodni a honlapon, írj nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!