Előnyös szóbeli érettségin utolsónak lenni?
Figyelt kérdés
Jó ha utolsó vagyok (kb 15-kor fogok bekerülni a terembe).
Az mennyire befolyásolja a tanárokat, hogy elöttem egy nagyon okos tanuló fog felelni és ő már tud mindent.
2014. jún. 12. 21:43
1/12 anonim válasza:
Előny: tanárok fáradtak, lehet, leszarnak majd, csak mondd.
Hátrány: Kihúzhatják előtted a jó tételeket.
2/12 anonim válasza:
Semennyire. Az a szakmájuk, hogy minden vizsgázót a saját tudása alapján tudjanak megítélni, és évek óta ezt csinálják óriási rutinnal. Emiatt ne aggódj, nem előny és nem hátrány.
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem jó. A vizsgáztató is fáradt, te is csak tovább izgulsz.
Véleményem és tapasztalatom szerint 3-4 körben érdemes bemenni, akkor még mindenki friss, de már az első kihozta az infókat, hogy mennyire szigorúak, belekérdeznek-e az anyagba, milyen az általános hangulat odabent, és ahhoz lehet készülni.
4/12 A kérdező kommentje:
a kihúzott tételeket vissza rakják?
Én 23-nak fogok bemenni.
2014. jún. 12. 22:05
5/12 anonim válasza:
égig kell kínlódnod a többieket. Ezerszer jobb az elején túlesni minden vizsgán.
6/12 anonim válasza:
Nem rakják vissza. Meg nagyon rossz, főleg h 3kor kerülsz be.... Reggeltől 3-ig izgulni és még utána vizsgázni.. Te atya ég, meg hülyültem volna. Én második voltam tavaly, szóval full nyugodtan le tudtam vizsgázni.
7/12 anonim válasza:
Visszarakhatják, mondjuk a nap közepén. Lehet, hogy az elnök azt mondja. De egynél többször nem szokták visszatenni.
8/12 anonim válasza:
Én szerettem utolsóként szóbelizni (egyetemen), nem vagyok izgulós típus, ezért nem érdekelt és nem zavart, ha reggeltől délutánig várnom kellett. A tanárok már fáradtak, ők is unják, jó eséllyel elnézőbbek.
9/12 anonim válasza:
Az igaz, hogy olyankor már unják magukat és elnézőbbek. Én is (tavaly) 3 óra felé kerültem be, és addigra már járkáltak, iszogattak-eszegettek, cseverésztek. A fegyelem addigra szinte teljesen elmúlik.
10/12 anonim válasza:
Meg amúgy sem az a céljuk, hogy megbuktassanak. Hát nekem a magyartanárom olyan szigorú volt, mint az állat, de érettségin meg egy angyallá változott... Szó szerint, mintha kicserélték volna, annyit segített, mint az állat. Szóval ne m kell betojni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!