Ha csak egy emelt 2-es német érettségim van, érdemes legalább egy középfokú nyelvvizsgát tenni?
Volna egy olyan kérdésem hogy hogy a francban nincs önkritikád annyira hogy tudd nem kellene emeltre menned.
Lehet hogy épp rossz volt az emelt feladatlap, de akkoris általában 4-est irnak az emberek.
Azt kérdeztem, mennyit ér??? Ér annyit mint egy közép? Többet ér, mint egy közép kettes?
1-es mit tanuljak még? Tegyem le a nyelvvizsgát?
2es b. AZDMEG, ha kritizálsz, akkor legalább válaszolj már a kérdésre is, nyomorék, ha nem akkor minek kell idejönni???
"2es b. AZDMEG, ha kritizálsz, akkor legalább válaszolj már a kérdésre is, nyomorék, ha nem akkor minek kell idejönni???"
Háááát, nem nagyon sajnálom hogy ilyen modorral ilyen rosszul sikerült az érettségid. :)
Tudod mindennek oka van. Ha Tahó vagy, valahogy visszaüt.
Én csak annyit kérdeztem hogy miért nincs ennyi önkritikád?
Kérdésedre a válasz: 2-es emelt nem ér szinte semmit mert a +50 pontot se kaptad meg érte.
Jobban jártál volna egy közép 4-essel mondjuk.
Szerintem a 2-es emelt egyébként egy 3as közép szintjén van. (legalábbis töriből van összehasonlitási alapom, gondolom nyelvből is igyvan.)
Középszintűre menj inkább
Az hátha jobb lesz
Jelentkezz érettségire még egyszer
De középszinten -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!