Ha pár ponttal csúszok le SE ÁOK-ról, érdemes ősszel újra érettségiznem, vagy elmenjek PTE ÁOK-ra?
Én igen, és szerintem pont be fogsz kerülni. :D
Nekem is a Semmelweis van 1. helyen, de ha nem kerülnék be, tuti nem várnék egy évet, hanem mennék Debrecenbe.
Első válaszoló vagyok. Nem most jelentkeztem, már orvosis vagyok egy jó ideje, méghozzá vidéken (igaz, nem PTE).
Őszintén szólva, anno meg sem jelöltem a SOTÉ-t, pedig a pontom bőven meg lett volna.
Neked kell eldönteni, hogy mi a fontosabb: hamarabb kezdeni, vagy olyan helyre menni, ahová igazán szeretnél.
Én spec. nem szívesen ültem volna otthon egy évig, nem szívesen szívtam volna újra az érettségivel...
Ráadásul valószínűleg akárhová is mész, úgy is megszereted.
De tényleg te tudod:D
Kedves kérdező, az orvosi egyetemek között nincs lényeges színvonalbeli különbség. Azt érdemes mérlegelni, hogy neked Pécs, vagy Pest van e közelebb, melyik város a szimpatikusabb stb. Várost kell választani, és nem egyetemet az orvosik esetében.
Nekem az a személyes véleményem, hogyha felvettek Pécsre, de Pestre nem, akkor gyere Pécsre, felesleges egy évet elpazarolnod, ez alól kivétel az, ha pesti vagy, akkor megfontolandó a dolog.
Egyébként úgy mellékesen megjegyezném, hogy nem nagyon kell izgulnod a pontjaid miatt, ez szerintem Pestre is lazán elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!