A szegedi tudományegyetemen szeretnék pszichológia szakra menni. Próbáltam utánanézni hogy mennyi pont szükséges hozzá, de nem találom sehol. :S valaki tud segíteni?
Én teljesen mást hallottam:
Pl. a kórházaknak nagy szükségük van pszichológusokra, mert nagyon kevesen vannak. Sőt egyre elterjedtebb a pszichológia az iskolában, a munkahelyen a sportban, szinte mindenhol. Még az üzleti életben is alkalmaznak pszichológusokat. Főleg a marketing, és a reklám részénél. A marketing majdnem olyan mint a pszichológia...
Jah és még magán praxisban is nagyon jól meg lehet élni belőle, ha tényleg jól csinálja az ember...
A tavalyi ponthatárokat nézd meg azok a 'legfrissebbek'.Idén lehet,hogy több/kevesebb lesz,az majd a jelentkezőktől függ,de a tavalyitól azért idén sem fog nagyon eltérni,tehát azzal számolj most.
Amúgy 440 pont kellett tavaly oda.
Szia sorstárs:)
Én is a te cipődben járok ám. Hallottam olyat, hogy idén kevesebben fognak felvételizni, így a ponthatár is sanszosan lejjebb ereszkedHET(a tavalyi 440-ről) De ez nem szentírás, nem véletlen használok feltételes módot, hiszen ez leginkább attól függ, hogy az az állítólagos kevesebb jelentkező hogyan szuperál az érettségin.
Hali!
Én is a szegedi pszicho szakot jelöltem elsőnek.. Szerintem felkell kötnünk a gatyát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!