A közbeszerzési szakjogász képzés mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Azzal tisztában vagyok, hogy a közbeszerzés mennyire szövevényes dolog, engem az érdekelne, hogy a képzésen a követelmények mennyire teljesíthetőek. Munka (és közgazdász képzés) mellett végezném, mert az egyetemi évek alatt amit közbeszerzés címén tanultunk, az nudli, és ráadásul még a régi Kbt. volt az anyag... Ha egész embert kíván a dolog, akkor nem kezdem el, amíg a főiskolát be nem fejezem, mert ahhoz sokba kerül, hogy csúszkáljak. A válaszokat előre is köszönöm!2014. jún. 7. 09:46
1/2 A kérdező kommentje:
Ja igen, azt elfelejtettem leírni, hogy elsősorban az ELTE képzésére gondolok (de persze a Pázmánytól sem zárkózom el).
2014. jún. 7. 09:48
2/2 anonim válasza:
nem szoktam válaszolni régen feltett kérdésekre ,de az a kbt. mennyire volt régi?
ha régi régire gondolsz , akkor először tanulmányozd át az újat, utána döntsd el,hogy mennyire tűnik nehéznek.
Egyébként egész embert kíván, 3 félév az nem piskóta, ha van ennyi pénzed és energiád akkor hajrá,de munka,meg főiskola mellett nem hiszem,hogy ezt 1-2 órában este meglehetne tanulni. Ha jogász vagy nem lesz nehéz számodra,de a képzés végén van 1 szakdolgozat is ami azért elég sok időt felemészt és biztos vagyok benne,hogy nem lehet kisujjból kirázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!