Továbbtanulás, pályaválasztás? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
7. Osztályos vagyok. Még pontosan nem tudom, hogy hol fogok továbbtanulni, de van két ötletem. Mindenképpen olyan emberek írjanak, akik járnak/jártak ezekbe az iskolákba: Budai Szakközépiskola, Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola
Az év végi osztályzataim:
Nyelvtan: 3
Irodalom: 4
Angol: 3
Matek: 2
Földrajz: 3
Biológia: 2
Kémia: 3
Ének: 4
Fizika: 2
Tesi: 4
Technika: 5
Történelem: 5
Rajz: 4
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek felvesznek ezekkel az osztályzatokkal legalább az egyik szakközépiskolába? Valamint mi a véleményetek ezekről az iskolákról, jó az oktatás, a közösség milyen, milyenek a tanárok?
#továbbtanulás #oktatás #szakközép #szakközépiskola #pályaválasztás #szakképzés #Gundel Károly #Budai Szakközépiskola #Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola
2014. jún. 5. 19:51
1/1 anonim válasza:
Szia! Én Gundeles vagyok,szoval csak arról tudok véleményt mondani. Az iskoláról az a hir megy, hogy bekerülni könnyebb, mint bent maradni. Én 0.ban vagyok. Szerintem a jegyeiddel simán, meg ugye ha jelölted akkor most körül lesz majd szobeli. Egyébként nem rossz iskola, a tanárok elég változatosak, van pár akir kivánom, hogy ne kapj meg ha ide jössz, de a tanárok nagyrésze jófej és megtanitanak, bár nem olyan mint az általános, nem is kezelnek annyira felnőttként itt, a közösség szerintem itt annyira nincs, inkább osztály/évfolyam szinten. Remélem segitettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!