Pénzügy és számvitel és mérlegképes könyvelő egyszerre?
Igazából sokat olvastam erről a szakról, és rengeteg helyen írták, hogy egyszerűbb elhelyezkedni, ha megvan a mérlegképesed.. Nem értettem, hogy miről beszélnek aztán utánanéztem és rájöttem, h mérlegképes könyvelő. Nézegettem OKJ-s képzéseket, és a Szinergia oldalán találtam olyat, hogy pénzügy-számvitel+ vállalkozási mérlegképes könyvelő. Ez azt jelenti, hogy itt a tanfolyam hossza alatt, ami 2 év, meglesz a pénzügy-számvitel + mérlegképesem is? Mert már nem tudom, hogy értelmezzem, ugyanis többen írták, hogy először csinálták a pénzügy-számvitelt, majd elmentek mérlegképes könyvelőire. Létezik, hogy itt a Szinergián egyszerre megcsinálható a kettő? És ugyanannyit ér, mintha külön-külön csináltam volna?
Fúú, előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot és segít egy kicsit :)
Ha egyetemen csinálod ezt a szakot akkor se mindegyik egyetem ad mérlegképest alapszakon (pl. corvinus igen).
OKJ-s képzés is adhat mérlegképest, de az nem egyetemi diploma, tehát azzal jóval leszűkülnek a lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!