Milyen végzettség kell ahhoz, hogyha valaki tanár szeretne lenni (zeneelmélet és zongora oktató)?
Figyelt kérdés
Gondolom főiskola, nyelvvizsga stb..
Engem az is érdekelne, hogy milyen főiskolát ajánlanátok nekem a Liszt Ferenc zeneakadémia a legszimpatikusabb eddig.
2014. jún. 1. 16:17
1/1 anonim válasza:
Nem vagyok nagyon otthon a zenei felsőoktatásban, így csak a Liszt Ferencet ismerem, így azt is szerettem volna neked javasolni. Viszont úgy tudom, oda nem könnyű bejutni. Itt megtaláltam a zeneelmélet tanár felvételi követelményeit: [link]
Azt nem tudom, hogy egyszerre e mellett zongorát is lehet-e végezni. Sok sikert, ha megpróbálod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!