Miért hiszi azt sok pszichológus hallgató, hogy az ő anatómiájukat egy lapon lehet említeni az orvosi egyetemen oktatott anatómiával?
Utolsó, azért ezt nem csak az orvostanhallgatókról lehet elmondani, hanem jogászokról, bölcsészekről, meg egyáltalán bárkiről, aki úgy gondolja, hogy őmsz*rtaba spanyol viaszt.
Amúgy meg bocsika, de a környezetemben azért elég sok a műveltebb medikus is, nem vagyunk/leszünk mindannyian szakbarbárok. Én pêldául rengeteg dologgal foglalkoztam még az egyetem előtt: iszonyatosan sokat olvastam, érdekelt a töri és a politológia is, zenélek, szóval van egy széleskörű perspektívám. És nemcsak nekem, hanem hozzám hasonlóan sokaknak a szakon.
Érdekes mödon facebookon is azt vettem észre, hogy az egyetemi ismerőseim közül nagyon kevesen osztják az észtm, ellenben van jó pár jog- ês bölcsészhallgató ismerősöm, akik örökké ott okoskodnak meg arcodkodnak. Szóval...
Nézd, Kérdező, hiába írod az ellenkezőjét, továbbra is magadat fényezed.
Ezzel nem volna baj, de ne sérüljön már attól az önérzeted, ha mások is ezt teszik.
"BEZZEG, HA másik szakos hallgató szenved és dicsekszik, senki nem mondja ezt róla."
- Dehogynem. Pont az előbb írtam, hogy ugyanazt csináljátok mindketten.
Ezt talán a hülye ismerőseiddel beszéld meg. Nekem ilyen gondom nincs, mert hülyék közé nem megyek, ha kiderül valakiről, hogy hülye, szűklátókörű, inkább elkerülöm, sőt, még a facebook bejegyzéseit is letíltom, hogy ne kelljen a baromságait olvasnom.
Én úgy voltam vele, hogy a szakom nem is nagyon nehéz, nem is nagyon könnyű, semmilyen elismerést nem vártam érte, de aki arról beszél, milyen könnyű, csak annyit tudok mondani, végezze el, aztán kiderül. Kivülállóként ne dumáljon senki, mert nem látja át.
Nem tudom minek ez a nagy hierarchizálás?!
Minden szaknak megvan a maga nehézsége , neked pedig kedves kérdező , ha annyira nem tetszik amit ki írnak a pszichológus hallgatók , ne nézd , senki sem kötelez téged , hogy most azt a posztot kell nézd , van egy olyan opció , hogy elrejtés az üzenőfalról , itt az ideje , hogy használd , talán megnyugodna a kicsi lelked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!