Ti hova mennétek a helyemben továbbtanulni? Fogorvosi, vagy vegyész? Nem tudok dönteni.
Sziasztok!
Idén érettségiztem, a mostani sorrend szerint így jelöltem meg az iskolákat: SE Fogorvosi, ELTE TTK, és harmadiknak az SE gyógyszerészt, de ez nem is érdekes, a fogorvosi és a természettudományi kar, vegyész között nem tudok dönteni. Mikor írtam az érettségiket, tüszős mandulagyulladásom volt, 40 fokos lázzal, ebből kifolyólag nem is lettek olyan jók az eredményeim, mint vártam. De még mindig van esélyem, hogy felvegyenek fogorvosnak, elég sok. A problémám az, hogy nagyon ki tud készíteni a tanulás, mert nagyon lelkiismeretesen csinálom, és szretek is tanulni, de ha valami nem megy, vagy nem úgy megy, ahogy szeretném, idegileg megyek tönkre. Rettenetesen stresszelek. Próbálom kezelni, van mikor megy, de sokszor nem. Jó lenne fogorvosnak lenni, mert érdekel, de azt mondják az első 2 év halál, és félek, hogy nem bírnám végigcsinálni. Állítólag nincsen életed mellette, és félek, hogy belebetegednék. Jól kereső munka, és tényleg érdekel. A vegyészet... a testvérem is az, az is érdekel, régebben az szerettem volna lenni, aztán bejött a képbe a fogorvosi, és... nem tudok dönteni. Nincs ismerősöm fogorvosiról, nem tudom milyenek ott az órák, csak érdekel. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!