Mi a digitális tagozat?
Én ilyen iskolába járok illetve már csak jártam. Már csak a szóbeli van hátra. A tananyag egy internetes felületen van, van hozzá mindenkinek jelszava. Nem kell drága pénzért a tankönyveket megvenni, a digitális tananyag semmibe sem kerül. Minden iskolánál más rendszer működik, nálunk egyik héten egyszer, a másik héten kétszer kellett délután bejárni, ilyenkor rendes órát tartottak a tanárok. Leadtak egy-egy anyagot vagy elmondták, hogy mit kell otthon megtanulnunk. Vizsgák egyes tárgyakból félévenként, más tantárgyakból negyedévenként voltak, ezt megint csak az iskola dönti el. Nekem csak az a célom, hogy az érettségi meglegyen, akik tanulósabbak, azok szerint az egész digitális tananyag használhatatlan. Túl hosszú, sok benne a rizsa. A kereső sem valami jó. Személy szerint tanulás céljából nem is tudom megmondani mikor léptem be utoljára, minden rajta van a neten könnyebben kereshető és hozzáférhető formában. Szintén tanulósabb osztálytársaim szerint kevés volt a jelenléti óra is, nem lehetett mindent részletesen elmagyarázni, haladni kellett, hogy az anyag végére érjünk.
Összességében ha a kettes a cél, nem akarsz könyvekért fizetni, tudsz önállóan a gépről tanulni, akkor ajánlom ezt a fajta oktatást, de ha szeretnél jó eredményt elérni, felvételizni, akkor talán nem ez a legmegfelelőbb oktatási fajta. Ha van elég szorgalmad és nem nyűg a tanulás, akkor pedig szinte mindegy hol tanulsz, jó eredményet fogsz elérni.
Sok tanárunk nem ismeri az internet által adott lehetőségeket, még felhasználói szinten is alig boldogulnak vele. Sok tanárunk pedig aktívan használja a számítógépet, e-mail-ben vagy egyéb kommunikációs felületen nagyon sok információ gazdát cserélt. Így adtunk le beadandókat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!