Ha az lenne az álmod, hogy orvos lehess, belevágnál az egyetemi felvételibe 25 évesen?
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 09:59
1/9 anonim válasza:
nekem az az álmom h Honvédtiszt legyek és ezért a 3. jelentkezésem után belevágok 23 évesen. (már ha végre meglesznek a pontjaim) :)
Szóval igen belevágnék 25 évesen is ha ez az álmom.
2/9 anonim válasza:
A büdös életben nem vágnék bele ebbe a baromságba... újra. Nem éri meg szerintem.
3/9 anonim válasza:
Orvosi 12 félévbe + rezidenskedés, meg továbbtanulás... tuti nem! Ha minden jól megy akkor is 6-8 év mire oda jut az ember hogy keressen valamit, és akkor is kap 160-180e nettót.
Az idő alatt megtanulok 3 nyelvet tökéletesen és külföldön ennek többszörösét keresem vissza. Ennyi nyelvtudással meg lehet el se kell hagyni az országot.
4/9 anonim válasza:
Hát, én így ötödévesként még azt mondom, elkezdeném újra, akár 25 évesen is:)
5/9 anonim válasza:
Igen, ha valóban ez az álmod. Ha orvos szeretnél lenni és nem gazdag mint ahogy azt az utolsó előtti is hangsúlyozta, bár nem azért kéne orvosnak menni, hogy úszkálj a lóvéban.. de mindenki érzi, hogy hogy cselekszik jól. Szóval abszolút igen, és szerintem ne foglalkozz azzal, hogy mások szerint ez helyes e vagy sem, mert ez a te életed, azt csináld amit szeretnél és jónak látsz!
7/9 anonim válasza:
Én is ennyi idősen vágok bele a felsőoktatásba, igaz nem orvosi, de TTK és nem akarok a Bsc-nél megállni. Neked kell tudnod, hogy mennyire akarod az egészet.
9/9 anonim válasza:
Miért? Mert azt javasoltuk neki, hogy döntse el, de tanulni soha nem késő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!