Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol tudok konzi szinten zenét...

Hol tudok konzi szinten zenét tanulni?

Figyelt kérdés

zeneiskolában tanulok klasszikus zenét már lassan 12 éve, úgy érzem mostanában, hogy kevés nekem ez amit itt tanítanak, eljutottam egy szintre, ahonnan már nem érzem azt, hogy lenne tanulni valóm a zeneiskolában, azonban nem akarok zenei pályára menni, de szeretnék egy olyan oktatást, okj-t vagy ilyesmit amit ha végig csinálok akkor vetekedhet a tudásom egy konzervatóriumban tanult diákkal, vagy esetleg, ha az eredeti életpálya amit kitűztem magamnak, nem jönne be akkor tudjak zeneakadémiára felvételizni.

vannak valahol ilyen képzések? ha igen, akkor mik a feltételek? mennyibe kerül?

19/F (amatőr brácsa és hegedűművész)

2014. máj. 25. 23:53
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
Se konzi, se zeneakadémia, de már MŰVÉSZ-nek hívja magát. Ez nem semmi!!!!
2014. máj. 26. 00:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Akik komolyan foglalkoznak a zenével, azoknál ez fordítva van, a Zeneakadémiára akarnak mindenáron bejutni, és arra van B tervük esetleg, hogy mihez kezdenek, ha nem sikerül.

A te esetedben talán az a legjárhatóbb út, hogy elkezdesz koncertezni, aztán amikor dőlnek be a koncertjeidre az emberek, majd felfigyel rád egy igazi mester, és elhív, hogy legyél a tanítványa.

Azt hiszem, ha OKJ-ről beszélsz, akkor azért valamivel nem vagy képben.

2014. máj. 26. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!