Mi a véleményetek a Hajdu Sándor-féle középiskolás matematikakönyvekről (Műszaki kiadó)?
Figyelt kérdés
Jövőre emelt szintű érettségit szeretnék tenni matematikából és olvastam, hogy ez a könyv emelt szintű tantervhez készült. Van aki tanult/tanított belőle? Kell hozzá feladatgyűjtemény? Esetleg van másik könyv, ami jobb az emet szintű érettségire?#matematika #Hajdu-könyvek
2014. máj. 25. 17:59
1/4 anonim válasza:
9.-es vagyok, ilyen matekkönyvünk van. Keveset tanulunk belőle. Inkább a Gerőcs László matek gyakorlójából oldunk feladatokat. És házi is ebből szokott lenni. Szerintem nem rossz könyv, csak a szerző törekedett a szakmaiságra és én csak konyhanyelven értek. De ha emeltszintűzni fogsz vagy akarsz azt hiszem neked menni fog. Amúgy sok emeltes feladat is van benne meg kiegészítő tananyagok.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! A Gerőcs László-féle matematikagyakorló az pontosan melyik? A Nemzetisre gondolsz, a 3 kötetesre? Illetve azt elfelejtettem írni, hogy a régebbi Hajdu sorozatra gondolok, mert van egy újabb a Gondolkodni Jó! könyv, te melyikből tanulod a matekot?
Itt egy link, amelyik könyvre gondoltam: [link]
2014. máj. 25. 18:59
4/4 anonim válasza:
Ja és a gyakorló első kötete sárga, a második meg kék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!