Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hülye voltam anno 19 évesen...

Hülye voltam anno 19 évesen és nem mentem főiskolára. Szerintetek még van esélyem vagy inkább bele se kezdjek?

Figyelt kérdés
Érrétségi eredményeim: Magyar:4, Angol: 4, Bio: 4. Úgy gondoltam, hogy 2015-ben leteszem az emelt szintű biot és a normál kémiát majd beiratkozom álltorvosnak de távúton. Megéri vagy már ne kezdjek bele. Szeretnék az lenni és mindenképpen tanulnák. 21/L ( nemsokára 22)
2014. máj. 24. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ha azt szeretnéd csinálni hát hajrá! de készülj fel hogy kemény lesz
2014. máj. 24. 16:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Állatorvos képzés csak nappalin van, nincs levelező, és nincs távoktatás.
2014. máj. 24. 16:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor semmiképp sem tudom elvégezni :( :( Hol találom meg, hogy melyik szakma végezhető el távúton? ( pl kynológus)
2014. máj. 24. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél tanulni, akkor mindenképp jelentkezz egyetemre. Az hogy megéri-e, azt neked kell eldönteni, ez nem korfüggő, hanem elhatározás kérdése.

Általános orvosi osztatlan képzésre emelt biológia és emelt kémia vagy emelt fizika érettségi szükséges. Tehát legalább két emelt szintű érettségi kell, ezekből az egyik biológia kell hogy legyen.

Továbbá az általános orvosi képzés csak nappali tagozaton indul, az országban 4 egyetemen lehet tanulni (Semmelweis Egyetem, Debreceni Egyetem, Szegedi Tudományegyetem, Pécsi Tudományegyetem). Az osztatlan képzés 12 féléves, majd erre épül rá a Phd doktori képzés.

2014. máj. 24. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
(A felvi.hu-nak van részletes keresője, szerintem ott be tudod jelölni, hogy csak levelező képzésekre keressen.)
2014. júl. 10. 05:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sajnos elment a kedvem tőle, mert nem találok egyetlen jót sem amit lehet távúton tanulni.
2014. júl. 10. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!