Átjelentkezés Marosvásárhelyi Ovosi és Gyógyszerészeti Egyetemről a Semmelweis egyetemre?
Figyelt kérdés
Szeretnék átjelentkezni a marosvásárhelyi Orvoi és Gyógyszerészeti Egyetem gyógyszerészeti szakról a Semmelweis Egyetemre, ugyanerre a szakra. Ilyen esetben, ha sikeres az átjelentkezés, akkor költségtérítéses képzésen vehetek csak részt a továbbiakban, vagy van mód rá, hogy ha már előtte is államilag támogatott nappali képzésen vettem részt, ugyanúgy ösztöndíjas legyek?
Illetve, hogyan lehetséges ez az átjelentkezés?
2014. máj. 24. 13:30
1/5 anonim válasza:
Megkeresed a Semmelweis honlapján a tanulmányi osztály elérhetőségét, és megkérdezed őket. Egyedül ők tudnak pontos, naprakész választ adni.
3/5 anonim válasza:
Az első két évben nem lehet átmenni
4/5 A kérdező kommentje:
elsőéves vagyok. Tehát akkor csak két év után lehet átvételt kérni? És van esélyem államira bekerülni? Kettős állampolgár vagyok
2014. máj. 26. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!