Hogyan lehet párhuzamosan végezni két egyetemet? Mi a menete? Mennyire nehéz?
Arra gondoltam, japán szakot és jogot tanulnék együtt. A japánt az állam fizetné, a jogot pedig anyukám (aki egy elég jó ügyvéd és ragaszkodik a jogi egyetememhez). Nektek mi a véleményetek? Végezhető a kettő együtt? Kombinálva a két diploma elősegíthet egy magas keresetet?
Vagy felejtsem el a japán szakot és elégedjem meg a joggal?
Nem tudom milyen nehéz lehet a japán szak, de nállam a kérdésed már ott eldőlt, hogy édesanyád egy ügyvéd.
1. tud segíteni a tanulásban, ha kell
2. ha szakmában dolgozik lesz protekciód, és nagyon gyorsan jó állást szerezhetsz ha elvégzed
Köszi a válaszokat!
A jog számomra valóban biztos megélhetést nyújthatna (ha csak nem vagyok teljesen hülye hozzá), talán tényleg felesleges bonyolítani az eleve nem könnyű életet. Esetleg pár félév után, vagy diploma után hobbiból.
Köszi a válaszokat, akkor hagyatkozom anyukámra. Ha a japánt választanám, akkor valószínűleg csak tizedét kereshetném legjobb esetben is annak, amit ügyvédként megteremthetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!