Van lehetőségem?
Figyelt kérdés
Jogra akarok menni. 17/l. Jövőre fogok érettségizni. Emelt törit és magyart tervezek. A gond, hogy nem túl fényes a többi érettségi tantárgyam. Angol(2) Matek(2) Info(3) Töri (5) Magyar nyelvtan (5) Irodalom (4)
Duplázni akarok majd. Nekem a magyar és a töri a fontos. Van még egy teljes nyaram jól benyalnám érthetően a törit és magyart meg már nyáron előre tanulnék. Mit gondoltok a többi tágytól eltekintve van esélyem, hogy fel vegyenek??
Nem akarok mást tanulni, csak ezt és most döntöttem el.
Mennyire nehéz a töri és magyar emelt?
A válaszaitokat előre is köszönöm és további szép napot minden kedves olvasónak :)
2014. máj. 21. 16:16
1/3 A kérdező kommentje:
Ügyvéd akarok lenni.
2014. máj. 21. 16:18
2/3 anonim válasza:
Szerintem bőven elég a töri emelt, a magyar emelt nehéz és sok benne a buktató.
Inkább az angolra gyúrj rá.
3/3 anonim válasza:
Ha a duplázással megszerzed a szükséges pontszámot, akkor a többi tantárgytól függetlenül biztosan bejutsz a jogász szakra. Sok sikert, készülj lelkiismeretesen!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!