Mihez kezdjek ha nem tetszik a suli?
Már egy éve egyetemista vagyok de abszolút nem tetszik az a szak amire felvettek. Természetesen erre a szakra akartam menni, de így hogy belecsöppentem nem olyan mint ahogyan azt a nyílt napon elmondták illetve ahogyan az oda járó ismerőseim mondták. Ráadásul velem együtt csak 11-en vagyunk. Azt hittem hogy majd jobban összetartóak leszünk. Van facebook csoportunk is meg néha küldözgetünk egymásnak dolgokat, de valahogy nem az igazi. Ráadásul velem együtt 4 lány van a tankörben és azt hittem, hogy legalább velük kijövök, de nem. Nagyon rosszul esik amikor kérek valamit tőlük és elfelejtik vagy nem érdekli őket. Pedig én nagyon sokat segítettem nekik, de ők szinte semmit.
Egy szó mint száz nem érzem magam jól velük és már a szak sem tetszik. Nehéz is. Anya látja is hogy nem megy, mert a 2. félévben nem lett meg semmim. Most "küzdök" egy-két tárgyért ami még menthető, de már nem nagyon érdekel.
Viszont ha megkérdeznétek, hogy akkor mi akarok lenni, vagy mit szeretnék tanulni, nem tudnám határozottan megmondani a választ.
A fotózás érdekel, de azt a szüleim nem engedik, mert hogy abból nem lehet megélni.
Egyébként így hogy itthon vagyok (meg egy évet halasztottam is), sokkal jobban érzem magam itthon mint az egyetemen (kolis voltam). Ráadásul vannak kis apró teendők nap mint nap amit imádok megcsinálni (főleg virággondozás, a kertbe egy kis tesz-vesz...).
Viszont csak érettségivel nem lehet elmenni dolgozni... De nem tudom... Nem tudom magam rávenni a tanulásra... Főleg nem erre amit most tanulok...
Szerintetek? Valaki adjon tanácsot!
Gondolkozz el mi az ami érdekel a fotózáson kivül.
Nekem pl ha neadj isten nem vennének fel az NKE-HHKra és nem lehetnék HTJ akkor is csináltam 1 B verziót ami cseszettül nem érdekel de azért B tervnek jó.
Mi az amit a legkevésbé utálnál? Vagy mi az ami úgy kb érdekelne hogy milyen lehet?
Ha megvan akkor menj OKJ-re, vagy ha egyetemen van ilyen akkor jelentkezz jövőre újra. Sokan csinálják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!