Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik OKJ-s szakmákra van...

Melyik OKJ-s szakmákra van igény? Meddig, és hol lehet tanfolyamra jelentkezni? Részletek lent

Figyelt kérdés
20éves vagyok, középszintű érettségim van, jelenleg műszaki egyetemre járok, de ez nem nekem való, érzem, szeretnék valami könnyebbre váltani, 2évemet elpazaroltam itt. Megy ez is, ha akarom, de nem tetszik, és nem érdekel, nem erre számítottam jelentkezéskor. Valami olyan szakmát szeretnék ami kicsit közelebb áll a hétköznapi emberekhez, ne mindig csak az irodában kelljen ülni, és vért izzadni a pénzért. Már teljesen kikészültem idegileg ezalatt a 2év alatt is, nem szeretnék egész életemben ilyen dolgokkal foglalkozni amiket tanulunk. Valami kevésbé stresszes foglalkozás érdekelne, amivel el is lehet helyezkedni. Valamint OKJ-ra hány éves korig lehet ingyen járni? Vagy az első OKJ-s képzés ingyenes? Kollégium elhelyezésnél mennyibe kerül a koli havonta OKJ-n?

2014. máj. 21. 00:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem a szakmán van itt igazából a hangsúly, hanem hgy utána hogyan is tudod eladni magadat.

Ismerek olyan asztalost, aki gyárban szalagmunkás, meg olyant is aki egyéni vállalkozó és 200e-ért csinál egyedi méretre gyártott konyhabútort.

2014. máj. 22. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!