Olyan kérdéssel fordulnék hozzaátok, hogy ha Szlovákiában érettségizek angolból B2 szinten az Magyarországon emeltszintűnek szamít? Mert sok helyen ezt olvastam de szeretnek biztos l
Kedves első válaszoló! Szerintem azért kérdezte meg mégegyszer - ha valóban ő volt -, mert szeretne más véleményeket is hallani és még továbbra sem kapott választ a kérdésére.
"Az idegennyelv-tudást igazoló államilag elismert nyelvvizsgáztatásról és a külföldön kiállított, idegennyelv-tudást igazoló nyelvvizsga-bizonyítványok Magyarországon történő honosításáról szóló 137/2008. (V. 16.) Korm. rendelet 14. § (1) bekezdése értelmében az idegen nyelven folytatott és befejezett tanulmányokat igazoló, államilag elismert külföldi közoktatási intézményben szerzett érettségi bizonyítvány az oktatás nyelve szempontjából, államilag elismert általános, egynyelvű, komplex típusú felsőfokú nyelvvizsgának felel meg."
Ezt találtam, ami a kérdésedhez kapcsolódik. Így már remélem sikerül eligazodni.
Köszönöm kedves 2.kommentelő!:) sokat segített!
És ezelőtt nem én tettem fel azt a kérdés :)
És íme: [link]
Tehát emelt szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!