Gimi vagy szakközép?

Figyelt kérdés
Közgazdász szeretnék lenni.Mit gondoltok,hogy gyenge szakközépbe vagy erős gimnáziumba mennyek?

2014. máj. 18. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Nyílvánvalóan utóbbi. Nem is tudom, hogy merülne fel más, hiszen nem csak nehéz jó egyetemre bekerülni, de erős nyelvtudás nélkül közgazdász nem lehetsz.
2014. máj. 18. 18:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Az erős közgazdasági szakközép fel sem merül?
2014. máj. 18. 19:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Bár amíg ilyeneket írsz, hogy mennyek, addig semmilyen erős középiskola nem túl esélyes...
2014. máj. 18. 19:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy a környéken nincs erős közgazdasági szakközépiskola inkább gimnázium az ami erősnek mondható. Ezért nem tudom hogy gyenge szakközépiskolát vagy erősebb gimnáziumot válasszak.
2014. máj. 18. 19:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Telefonról vagyok ezért nem mindig sikerül helyesen írnom.
2014. máj. 18. 19:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor inkább a gimnázium. Az jó alapokat ad mindenre, nagyon sokan lettek gimnáziumból közgazdászok. Ráérsz az egyetemen szakmát tanulni.
2014. máj. 18. 19:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Értem,köszi. Várom a további válaszokat.
2014. máj. 18. 20:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a gimnáziummal többre mész mint egy gyenge közgazdasági középiskolával... !
2014. máj. 19. 15:24
 9/10 anonim válasza:

Közgazdásznak az menjen, aki politikusnak vagy bankszférában dolgozónak akar menni. + legyen protekciója. Különben a végzettség semmit nem ér. Ha ilyen jól írsz helyesen, mind pl. a "mennyek", akkor szívesen ajánlom a szakmunkás képzőt, pl. szakács, motorfűrész kezelő, vendéglátóipari eladó (kocsmáros). Tényleg komolyan gondolom, hogy csak protekcióval, ismerősökkel ellátott fiatalok jelentkezzenek közgazdásznak. Különben csak egy végzettséged lesz, de állásod soha.

Egy őszinte válaszoló

2014. máj. 19. 20:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Leginkább bankban szeretnék dolgozni. Már leírtam egyszer hogy azért nem írtam helyesen mert telefonról vagyok és nem mindig sikerül helyesen írni. A tanulás mellet nyelvet is fogok tanulni. Sőt már most tanulok.
2014. máj. 19. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!